04 de desembre de 2018
04.12.2018
Diari de Girona

«Black Monday» arribarà a Movistar Series la matinada del 21 de gener

L'estrena de la sèrie, que retrata la vida entre els «peixos grossos» de Wall Street, arribarà alhora que als EUA

04.12.2018 | 00:51
«Black Monday» arribarà a Movistar Series la matinada del 21 de gener

Black Monday, la sèrie de Showtime que explica com un grup d' outsiders de les finances es van «colar» en l'exquisit club de «peixos grossos» de Wall Street per acabar destrossant el principal sistema financer del món, arribarà a Movistar Series de manera simultània als EUA, la matinada del 20 al 21 de gener.

L'humor negre, l'explosió de les drogues, les negociacions a crits pels passadissos, els rellotges Swatch i la llum fluorescent conformen el background d'aquesta «dramèdia» de mitja hora produïda per Seth Rogen i Evan Goldberg ( Juerga hasta el fin, Supersalidos, La fiesta de las salsichas).

Els protagonistes són Mo, Dawn i Blair, un triplet unit pel treball dur, la sort i, sobretot, el desig de guanyar moltíssims diners. No són precisament els més exitosos de la firma on treballen, però mai s'ha de subestimar un perdedor: tots tres formen un equip imbatible, fins que unes quantes decisions absurdes i una bona dosi d'ego ferit s'ho carreguen tot a uns nivells que ni ells mateixos esperaven.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook