El diumenge a les 20.30 h el canal #Vamos de Movistar + emetrà en directe el partit històric i definitiu de la final de la Copa Libertadores: River Plate - Boca Juniors.

Els clients de la cadena podran seguir la programació especial que començarà dissabte a #Vamos, amb el reportatge Boca-River: enemigos íntimos i totes les notícies sobre el dia previ al partit. El diumenge s'emetrà Jon Sistiaga, entre las Barras Bravas a les 14.00 hores i a partir de les 15.00 h #Vamos en Juego cobrirà la prèvia des de la gespa del Santiago Bernabéu conduïda per Joseba Larrañaga i Rebeca Haro. Durant el partit, els especialistes més reconeguts -Carlos Martínez, Jorge Valdano, Gustavo López, Mónica Marchante, Ricardo Serra i Luis Miguel Hinojal- seran les veus de la retransmissió en directe. Després del joc, Juanma Castaño repassarà a El Partidazo de #Vamos tots els detalls d'una jornada per a la història. Copa Libertadores va començar amb la participació dels campions de les lligues més importants d'Amèrica del Sud -Argentina, el Brasil, Xile, Paraguai, Uruguai, Perú, Equador, Colòmbia i Bolívia -, però als anys 1970 s'hi va afegir un segon equip de cada país i també equips de Veneçuela. Actualment hi participen 47 equips i a dia d'avui s'ha convertit en el torneig internacional de futbol més important a escala de clubs de futbol del continent sud-americà.

El torneig d'aquest diumenge és la cinquanta-novena edició i el campió es disputarà la Copa Mundial de Clubs de la FIFA 2018, la Recopa Sud-americana 2019 contra el campió de la Copa Sud-americana 2018 i classificarà a la fase de grups de la Copa Libertadores 2019.

En un principi el partit s'havia de celebrar a Argentina, però a causa de les fortes pluges que van caure a Buenos Aires i els atacs dels ultres, es va anul·lar. Després de la suspensió pel desastre en matèria de seguretat, la Conmebol va decidir que no només es traslladaria a un altre país com havia dit en un principi, sinó que també es traslladaria a un altre continent, en aquest cas Europa, a Madrid.