Aquest diumenge 'Masterchef Junior' va obrir les cuines de la seva sisena edició triant als seus 16 aspirants. Una patinadora guanyadora de diverses medalles, un jugador de les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid i fins a un petit científic de 9 anys que construeix els seus propis robots, són alguns dels concursants d'aquest nou lliurament. No obstant això, els que més han cridat l'atenció de l'audiència en la primera entrega van ser Jaime i el seu amic imaginari Jimmy, i Noa, la nena que gairebé intoxica al jurat.

El petit diu tenir una veueta en el seu interior que l'ajuda i l'aconsella a l'hora de prendre decisions: "Jimmy és la meva veueta que em diu coses". "¿Com la veu de la teva consciència?", preguntava Jordi, mentre el concursant confirmava amb el cap.

Mentre el jurat provava la seva recepta, Jaime aprofitava i demanava a les càmeres un desig doble: "A veure si Jimmy i jo guanyem un viatget a Los Angeles", cosa que es va viralitzar a les xarxes.

Noa tampoc va passar desaparcebuda. A l'hora d'emplatar, la jove va agafar un pot verd i va començar a acabar el plat. "Què és això?", li va preguntar un company en veure-la, al que ella va respondre: "Pebrot verd". Però sembla que la concursant anava molt desencaminada ja que el seu company li va advertir que en realitat estava fent servir era "detergent"

Aquesta confusió també va ser molt comentada a les xarxes socials, on la van anomenar la "Lucrècia Borja moderna" i fins i tot la van comparar amb Antonia Dell'Atte, coneguda pel seu pas a l'edició Celebrity com la més "malvada".

Primers expulsats

El primer programa de 'MASTERCHEF Junior' va haver d'acomiadar a la nit de diumenge a tres dels seus 16 aspirants. Blanca, Enrique i Letizia van ser els que, entre moltes llàgrimes i infinites ganes de seguir, van dir adéu al programa.