Aquesta nit, a partir de les 22.50 h, TV3 emet Els regals del foraster, un especial en el qual en Quim Masferrer recordarà els moments que la gent li ha regalat en els últims llocs que ha visitat. Un recull d'emocions, amb històries divertides i emotives. Com la de la Maria i en Lluís, la mare i el fill que regalen tot el seu temps i dedicació a la seva passió, els fesols de Santa Pau. O en Marcial i en Rafel de Sant Martí de Tous, que li van regalar estones molt divertides amb els seus riures i el seu pèndol revelador.

També es podrà tornar a gaudir del regal que li va fer l'Eli, quan li va ensenyar com és el fons marí d'un indret tan bonic com Cadaqués. O el gran regal en forma d'abraçada que les Quimetes de Pacs del Penedès li van fer a en Quim. I l'espectador es tornarà a emocionar amb en Joan i en Hammou, el patró i el jornaler de Riudecanyes que ens van regalar la seva gran història.

Santa Pau, Pacs del Penedès, Serinyà, Cadaqués, Sant Martí de Tous i Riudecanyes són els últims pobles on en el presentador d' El foraster, que tornarà aviat amb nous lliuraments a TV3, ha pogut desembolicar els últims regals.