Després de les vacances de Nadal, els súpers tenen una cita amb les noves propostes del canal Super3. A partir d'avui, podran conèixer nous personatges, com els protagonistes de les sèries Comptem amb la Paula, Avatar: l'últim mestre de l'aire, Kikoriki, La màgica Do-Re-Mi, Un drama total d'illa o Spirit, cavalcant en llibertat, i seguir les noves aventures de Kazoops, Oddbods, En Grizzy i els Lèmmings o El detectiu Conan. A més, no faltaran a la seva cita les sèries habituals del canal, com Prodigiosa: les aventures de Ladybug i gat Noir, Doraemon, K3, Les sisters, El ranxo o Els pingüins de Madagascar, o els programes La família del Super3, El Mic i els seus amics, Rat Rank, InfoK i Una mà de contes.

Pel que fa al cinema, les pel·lícules ocuparan un lloc important a la graella del cap de setmana, tant del gènere d'animació com de ficció. La tanda de pel·lícules començarà els divendres al vespre, i la primera que s'emetrà, el dia 11 de gener, serà La gran aventura dels pandes. Tant dissabte com diumenge, es programaran tres pel·lícules diàries, amb títols com Spark: Una aventura espacial o Allibereu Willy.

Comptem amb la Paula (de dilluns a divendres, a les 8.40 i a les 17.00) narra les aventures d'una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Kikoriki (de dilluns a divendres, a les 18.30; i dissabte i diumenge, a les 8.25) està protagonitzada per uns animalons de forma esfèrica molt divertits que viuen en un món molt colorit i molt semblant al nostre.

Spirit, cavalcant en llibertat (dissabtes, a les 10.55 i a les 17.10) tracta sobre la Lucky, una nena de dotze anys de la ciutat que se'n va a viure amb el seu pare i la seva tia a Miradero, un poble del Far West on farà nous amics i descobrirà nous universos. De la seva banda, Avatar: l'últim mestre de l'aire (de dilluns a divendres, a les 13.45; i diumenges, a les 20.20) és una aventura còmica ambientada en un món asiàtic i fantàstic.