12 de gener de 2019
12.01.2019
Diari de Girona

Les cançons candidates a Eurovisió 2019 es podran escoltar des del 17 de gener

Televisió Espanyola emetrà en directe la gala decisiva el dia 20 i seran els mateixos espectadors els qui tindran el poder

12.01.2019 | 01:52
Les cançons candidates a Eurovisió 2019 es podran escoltar des del 17 de gener

El pròxim 20 de gener La 1 de Televisió Espanyola emetrà la gala d' OT Eurovisión en la qual el públic triarà la candidatura espanyola per a Tel Aviv 2019. I tres dies abans, el 17 de gener a les 15 hores, els espectadors ja podran escoltar la versió final i íntegra de les 10 cançons finalistes al web de la corporació.

Deu temes són els candidats espanyols que participaran a la gala de selecció d'Eurovisió. Tres d'ells han estat elegits pels mateixos usuaris de RTVE.es: Muérdeme de Juan Luis Suárez, David Feito, Victoria Riba, Núria Azzouzi i Rosa Martínez; la reivindicativa Hoy vuelvo a reír otra vez, de Jacobo Calderón i Álex Ubago; i La llave, un tema pop de Merche i Ander Pérez, Núria Azzouzi i Rosa Martínez.

Els altres 7 temes són: Hoy soñaré, de Jesús Cañadilla i Alejandro de Pinedo; La venda, d'Adrià Salas; Nadie se salva, de María Peláez, Nil Moliner i Javi Garabatto; No puedo más, de Leroy Sánchez, Louis Biancaniello i Nolan Sipe; ¿Qué quieres que haga?, de David Santisteban i l'Índia Martínez; Se te nota, de Morat i Todo bien, de Sananda, Chris Wahle, Andreas Öhrn i Juan Carlos Fuguet López.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook