19 de gener de 2019
19.01.2019
Diari de Girona

Mediapro s'adjudica els drets de televisió del Mundial de Qatar

Dedicarà un canal exclusiu a l'esdeveniment del futbol que se celebrarà la tardor de l'any 2022

19.01.2019 | 01:35
Un partit del darrer Mundial de Futbol de Rússia.

La FIFA ha adjudicat a Mediapro els drets televisius de la Copa del Món FIFA de 2022, que se celebrarà a Qatar del 21 de novembre al 18 de desembre d'aquell any, «un canvi de calendari que situa la competició en un període de gran consum televisiu». Així ho va donar a conèixer ahir el grup de comunicació, que va indicar que el calendari «assegura un major seguiment i impacte televisiu coincidint amb una parada generalitzada de les lligues nacionals, la primera de la història del futbol, amb tota l'atenció dels aficionats al futbol centrada en la competició de Qatar».

En aquest sentit, Mediapro ha anunciat la creació d'un canal a Espanya «dedicat a un seguiment exclusiu del Mundial» i ha afegit que, a més de l'emissió de tots els partits del torneig, el canal oferirà una programació «versàtil amb programes d'anàlisi i actualitat, entrevistes, entrenaments i rodes de premsa o partits històrics».

D'altra banda, la companyia ha informat que l'acord amb la FIFA també inclou l'adjudicació dels drets de la Copa del Món Femenina FIFA 2019 que se celebrarà aquest estiu (juny-juliol) a França. La selecció espanyola va resultar enquadrada al grup B al costat d'Alemanya, Xina i Sud-àfrica. A més, també inclou els drets d'emissió d'altres esdeveniments FIFA en el cicle 2019-2022.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook