El passat 21 de gener va arrencar el rodatge d' Isaac, una pel·lícula amb participació de TV3, que escriuen i dirigeixen conjuntament els productors Ángeles Hernández i David Matamoros. Basada en l'obra teatral d'Antonio Hernández Centeno El día que nació Isaac, Isaac és un drama ple d'humor i tendresa, en què dues parelles pactaran tenir un fill en un moment en què els quatre hauran d'enfrontar-se a les seves pròpies veritats. El rodatge d'aquest film s'està duent a terme aquests dies i continuarà durant el mes febrer entre Barcelona, Sant Pere de Ribes, Badalona i Mataró.

La pel·lícula està protagonitzada pels actors Pepe Ocio ( Tiempo después), Iván Sánchez ( La reina del sud), Erika Bleda ( La casa de papel), María Ribera ( Les distàncies), Teresa Manresa ( La vida comença avui) i Albert Pérez ( La sombra de la ley), entre d'altres.

Produïda per Zentropa Spain i Mister Miyagi, Isaac narra la història del Nacho i el Denis, dos amics que després d'estar separats durant 16 anys tornen a trobar-se en una festa.