04 de febrer de 2019
04.02.2019
Diari de Girona

Comença el rodatge de la pel·lícula «Isaac», amb la participació de TV3

El film és un drama basat en l'obra teatral d'Antonio Hernández Centeno «El día que nació Isaac»

03.02.2019 | 23:52
Comença el rodatge de la pel·lícula «Isaac», amb la participació de TV3

El passat 21 de gener va arrencar el rodatge d' Isaac, una pel·lícula amb participació de TV3, que escriuen i dirigeixen conjuntament els productors Ángeles Hernández i David Matamoros. Basada en l'obra teatral d'Antonio Hernández Centeno El día que nació Isaac, Isaac és un drama ple d'humor i tendresa, en què dues parelles pactaran tenir un fill en un moment en què els quatre hauran d'enfrontar-se a les seves pròpies veritats. El rodatge d'aquest film s'està duent a terme aquests dies i continuarà durant el mes febrer entre Barcelona, Sant Pere de Ribes, Badalona i Mataró.

La pel·lícula està protagonitzada pels actors Pepe Ocio ( Tiempo después), Iván Sánchez ( La reina del sud), Erika Bleda ( La casa de papel), María Ribera ( Les distàncies), Teresa Manresa ( La vida comença avui) i Albert Pérez ( La sombra de la ley), entre d'altres.

Produïda per Zentropa Spain i Mister Miyagi, Isaac narra la història del Nacho i el Denis, dos amics que després d'estar separats durant 16 anys tornen a trobar-se en una festa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook