Emesa entre els anys 2010 i 2015, Downton Abbey es va convertir en un dels grans èxits de la ficció britànica de l'actual dècada. Ara, el seu creador, Julian Fellowes, treballa per intentar repetir la jugada amb un nou projecte. Segons informa Bluper, Fellowes treballa amb Belgravia, adaptació de la novel·la que ell mateix va escriure, i que arribarà a la petita pantalla amb la mateixa productora de Downton Abbey.

Segons aquesta mateixa informació, la sèrie constarà de sis episodis, i es podrà veure a Estats Units a través de la plataforma Epix, i al Regne Unit a través d'ITV. La producció començarà aquesta pròxima primavera, i la seva estrena es preveu per al 2020.

Belgravia retrata la societat de Londres en la primera meitat del segle XIX a través de la família Trenchard. « Belgravia és tot el que podem demanar», apunta Michael Wright, president del canal Epix, que es mostra il·lusionat amb el projecte. La direcció anirà a càrrec de John Alexander, que va dirigir Sentido y sensibilidad (2008).