Arriben al canal # 0 de la plataforma Movistar + Las que faltaban a la comèdia de la televisió: les dones. A partir d'aquesta nit, a les 23.00 h, Thais Villas, Susi Caramelo, Nerea Pérez de las Heras, Juan Carlos Librado Nene, Eva Soriano, Adriana Torrebejano, Anabel Mua, Victoria Martín i Silvia Sparks ompliran d'humor fi i segur la nit dels divendres. Un programa de comèdia fet per dones. Creat, escrit, dirigit i presentat només per dones. A part de les seves presentadores, Las que faltaban tindrà darrere de les càmeres més noies, en la direcció, guió, realització, producció, etc.

Las que faltaban porta a la tele el que ja està passant als carrers, als bars i a la xarxa, on cada cop més dones s'expressen i connecten en clau de comèdia. Entrevistaran gent interessant i abordaran temes d'actualitat i/o interès de la mà de monologuistes, creadores, il·lustradores i altres ments gracioses amb coses per explicar i compartir amb els espectadors.

Cada setmana, un grup de música femenina posarà la banda sonora musical al programa interpretant els seus temes en directe. El programa es grava en temps real i amb públic a la discoteca madrilenya Uñas Chung Lee. Igual que La Resistencia al teatre Arlequín i Ilustres ignorantes al Nou Apolo, s'endinsarà en la nit de la ciutat per traslladar a la pantalla l'electricitat i la màgia del xou nocturn.