El Ministerio del Tiempo es prepara per a noves missions. Després de molts rumors sobre una possible cancel·lació, Televisió Espanyola ha confirmat la renovació de la sèrie per a una quarta temporada, que s'estrenarà l'any vinent. El retorn de la ficció ha estat confirmat públicament per Fernando López Puig, director de ficció i nou director de continguts de la televisió pública, en una entrevista amb el diari ABC, en la qual avança que ja estan treballant «en les bíblies de la quarta temporada» i que la intenció és «reunir tot l'equip una altra vegada» per als nous lliuraments.

Els nous episodis estaran produïts per Televisió Espanyola, Onza i Globomedia, després que el creador de la sèrie, Javier Olivares, fitxés per aquesta última productora per desenvolupar nous projectes de ficció. Aclamada per la crítica i amb un gran nombre de seguidors a les xarxes, l'audiència no va acompanyar la ficció durant l'emissió de la seva segona temporada, cosa que va motivar que sorgissin molts rumors sobre la seva continuïtat. No obstant això, gràcies al seu salt a la plataforma Netflix, la ficció va ser renovada per a una tercera temporada més.

Sobre els nous lliuraments, pocs detalls s'han donat a conèixer, especialment pel que fa a l'elenc protagonista, malgrat que tot indica que repetiran Aura Garrido, Nacho Fresneda i Hugo Silva.