A principis d'aquest mes de març va arrencar el rodatge d' Èxode, de la batalla a la frontera, una pel·lícula per a la televisió dirigida per Roman Parrado, escrita per Eduard Solà i produïda per Set Màgic Audiovisual. És una coproducció amb TV3 i la col·laboració d'Aragó Televisió, l'ICEC, MHM EBRO 1938 i el CECAAC.

El rodatge de la pel·lícula durarà quatre setmanes i es durà a terme en diferents localitzacions: Viliella, Sant Llorenç de Morunys, la Colònia Vidal a Puig-reig, Cerdanyola, el Pla de la Calma, Prats i Sansor i el Montseny. El repartiment d'aquest film està encapçalat per Marcel Borràs, Roser Tàpias i Joan Amargós, acompanyats per Òscar Muñoz, Marta Aguilar, Zoe Stein, Sofia Valés, , Manuel Morón, Ivan Benet i Adrian Grösser.

Èxode, de la batalla a la frontera és una pel·lícula que se situa a finals del 1939, després de la desfeta a la Batalla de l'Ebre, quan la població civil republicana va començar una fugida massiva cap a França. A dones, nens i vells van unir-s'hi els milers de soldats republicans que, a poc a poc, i veient que s'acostava la derrota, anaven desertant. Aquesta és la història d'un viatge emprès per més de 460.000 persones, és la història de tots aquells fugitius que van deixar enrere la seva vida a la recerca d'una nova llar.