25 de març de 2019
25.03.2019
Diari de Girona

La reeixida sèrie policíaca «Tándem» arriba al canal Cosmo

?La ficció, rodada a Montpeller, narra el dia a dia de la divisió d'investigacions de la ciutat

24.03.2019 | 23:44
Els protagonistes de la sèrie francesa «Tándem».

El canal Cosmo estrena aquesta nit, a les 21.00 h, Tándem, una nova sèrie policíaca francesa. Emesa per France 3 al país veí, consta de dues temporades de 12 capítols cadascuna que es podran veure seguides de dilluns a dijous. La comandant Léa Soler (Astrid Veillon) acaba d'assumir el càrrec de cap de la divisió d'investigacions de la ciutat de Montpeller. En acceptar el nou càrrec, Soler és conscient que treballarà amb Paul Marchal (Stéphane Blancafort), un company brillant, però amb un temperament de vegades incontrolable.

Seria només un dia més a l'oficina excepte pel fet que ella i el seu nou company són pares solters de dos adolescents, i tots dos recentment divorciats... l'un de l'altre. Els dos porten bastant temps sense veure's i ara hauran d'establir un nou clima de treball mentre fan malabars amb la seva complexa vida personal. Malgrat les seves diferències, que sovint esclaten amb força, combinen els seus esforços per lluitar contra el crim organitzat.

La sèrie s'ha gravat a l'assolellada Regió d'Occitània i transcorre en els voltants de Montpeller, amb els seus increïbles paisatges mediterranis. Les investigacions dels crims més variats tenen lloc en escenaris molt diferents.

Tándem és una sèrie coral procedimental amb tocs de comèdia que ja ha estat renovada per a una tercera temporada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook