El canal 33 estrena aquesta nit, a les 21.55 h, la vuitena temporada de (S)avis, el programa d'entrevistes en profunditat dirigit i presentat pel gironí Josep Puigbó, que recull el testimoni de personatges clau de la història recent. En aquesta nova edició, el programa arriba amb un format renovat en què el convidat, que parlarà amb Puigbó des del plató, tria el color de fons que regeix l'entrevista. El músic Pau Guillamet (Guillamino), a més, ha fet una actualització de la sintonia del programa, de la qual ja era l'autor.

Els entrevistats per Josep Puigbó han contribuït a escriure la història recent del país des de la ciència, l'art, la fe, l'educació o el pensament. En una conversa franca i profunda, que revela aspectes íntims dels personatges, el programa coneixerà setmanalment el protagonista d'algun dels moments més intensos del passat més recent i, amb ell, parlarà també del món actual i de les incògnites i els reptes que planteja el futur.

El publicista i creatiu Lluís Bassat serà el primer protagonista d ela temporada. Ha guanyat més de 400 premis publicitaris en festivals d'arreu del món; a Catalunya, ha rebut el Premi Nacional de Comunicació, un guardó que atorga la Generalitat, i la medalla d'Or de Barcelona. Malgrat els èxits, Bassat confessa que la campanya més important de la seva vida va ser la d'organitzar les cerimònies d'inauguració i clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona. A l'altra cara de la moneda hi ha les eleccions per a la presidència del Futbol Club Barcelona entre els anys 2000 i 2003. En totes dues ocasions va quedar en segon lloc, darrere de Gaspart i de Laporta.

Al llarg de la temporada, també es podran veure al plató la ninotaire Pilarín Bayés, l'exministre i enginyer Joan Majó, el compositor avantguardista Josep Maria Mestres Quadreny, la recentment desapareguda fotoperiodista Joana Biarnés, el monjo i editor Josep (pare) Massot, el poeta Lluís Solà, l'actriu Carme Sansa, el pianista i compositor Francesc Burrull, la historiadora Anna Sallés, l'actor Albert Vidal, la metgessa Carme Valls i el dramaturg Feliu Formosa.