La 1 de Televisió Espanyola reposarà pròximament el mític programa Juego de niños, emès entre el 1988 i el 1992, amb el periodista Xavier Sardà com a presentador, l'humorista José Corbacho com a col·laborador i una nova estructura «adaptada al segle XXI» en la qual els nens mostraran la seva visió del món que els envolta. En cada programa, dos famosos competiran en diverses proves per emportar-se el «Gallifante», un premi final que, sumant allò aconseguit durant tot el concurs, pot ascendir fins a 12.000 euros, que seran donats a diferents ONGs.

Alguns dels personatges coneguts que passaran pel plató per demostrar que són qui més bé entenen l'univers dels nens seran Alaska, Mario Vaquerizo, Alfred García, Ana Guerra, Berto Romero o Boris Izaguirre, entre d'altres.

Segons ha informat la corporació pública, aquest game show familiar estarà compost per sis proves fixes setmanals i altres d'aleatòries, que variaran des de tallers de cuina amb els nens de Masterchef Junior fins a la creació d'una «min-big band» amb famosos.

Algunes de les proves fixes són les clàssiques definicions de paraules o temes fetes per nens d'entre 5 i 10 anys que els concursants hauran d'endevinar, un peculiar joc de disfresses i un «contacontes» en el qual els famosos relataran tres anècdotes de la seva infància al seu oponent, que haurà d'elegir la veritable. Això no obstant, la prova més esperada per Sardà, que va presentar les dues últimes edicions del programa, és la que consisteix a identificar, d'entre quatre convidats adults, quin d'ells va sortir en el programa quan era nen.

El periodista s'ha mostrat «molt feliç» de tornar perquè «sembla que el temps no hagi passat», encara que Juego de niños hagi evolucionat «i crescut». «És molt especial perquè hi ha espectadors que descobriran el programa per primera vegada i d'altres que es retrobaran amb ell al mateix temps», va assenyalar el presentador català, qui coincideix amb Corbacho a dir que «malgrat que la nostàlgia és molt complicada, el programa no decebrà ningú».