Es diu Aleix Puig, és peixater i viu a Manresa. És el concursant català que aquest any aspira a guanyar Masterchef. En el vídeo de presentació del primer programa ens va explicar que va haver de deixar els estudis de cuina per un problema familiar.

"Dins meu hi ha un xef que la vida m'ha obligat a hivernar. Mastrchef és l'última oportunitat perquè pugui recuperar el meu somni", va afirmar emocionat l'Aleix quan li van lliurar la cullera de fusta que li obria les portes a la gala inicial. En el primer programa va aconseguir el pas a ser concursant definitiu amb una sopa espectacular. "Tens mà per a la cuina", "et brillen els ulls i hi ha passió", "pots arribar lluny", van ser alguns dels comentaris dels jutges.

Finalment, va optar per integrar-se a l'equip de Jordi Cruz, manresà com ell, i amb fama de ser el jurat més dur. Sembla que això no serà un problema. L'Aleix assegura que li agrada que l'apretin, i que té disciplina i capacitat per seguir odres. Unes qualitats que li venen de la seva etapa com a jugador de futbol.

Actualment reballa amb la seva mare en una peixateria, on atén a la clientela. No té parella, perquè afirma es cansa ràpid de les relacions. Reconeix que té pinta de "xulo" i creu que això és el que fa enrere a les noies.

Aquests són els altres aspirants a guanyar Masterchef