06 de abril de 2019
06.04.2019
Diari de Girona

«Mercado central», una nova sèrie de sobretaula per a Televisió Espanyola

La ficció, ambientada en l'època actual, se centrarà en la lluita dels comerciants i veïns d'un mercat contra l'especulació

06.04.2019 | 00:58
«Mercado central», una nova sèrie de sobretaula per a Televisió Espanyola

RTVE està decidida a renovar la seva oferta de sobretaula. Un dels nous projectes que arribaran pròximament serà Mercado central, una nova sèrie diària per a les tardes de La 1 ambientada en l'època actual. Produïda en col·laboració amb Diagonal TV, la ficció estarà dirigida per Joan Noguera ( Amar en tiempos revueltos i director capitular de Isabel i Carlos, Rey Emperador) i comptarà amb la producció executiva de Jaume Banacolocha i Montse García. La sèrie és una idea original de David Plana amb argument d'Eva Baeza, David Plana, Verónica Viñe i Eulàlia Carrillo.

Mercado central situarà la seva trama al cor d'un dels barris més populars de Madrid. Segons un informe realitzat després d'una inspecció municipal, s'ha d'efectuar una reconversió dels seus més de mil metres quadrats i no es considera viable que continuï amb la seva actual activitat. Darrere d'aquesta polèmica decisió s'hi troba un important fons d'inversors que ja ha fet una oferta per convertir-lo en un luxós centre comercial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook