10 de abril de 2019
10.04.2019
Diari de Girona

Movistar produirà ficcions originals a Llatinoamèrica

La plataforma espanyola anuncia l'inici de la preproducció de tres projectes a Colòmbia i Perú

09.04.2019 | 23:56
Álvaro Morte amb Irene Arcos, a la sèrie «El embarcadero».

Després de l'èxit assolit amb la producció de sèries originals a Espanya, Movistar està decidida a expandir el seu domini per arribar fins a l'Amèrica Llatina. La plataforma de Telefónica ha iniciat ja la preproducció dels tres projectes a Colòmbia i Perú. Així ho va anunciar la plataforma el passat dilluns en el marc del MIPTV de Cannes, esdeveniment internacional de desenvolupament i distribució de continguts de televisió, on va detallar que les primeres estrenes es realitzaran a partir de la segona meitat de 2019 en les seves diferents plataformes de vídeo.

«Després de l'èxit assolit amb els continguts de ficció originals produïts per Telefónica a Espanya, era natural que féssim el salt a l'Amèrica Llatina», va assenyalar Paula Figueroa, directora de la Unitat de Vídeo Telefónica. Així mateix, va destacar que els continguts són «una clau diferenciadora» de la seva oferta. «Hem transformat la nostra plataforma de vídeo en un agregador on els nostres clients poden accedir des d'un sol lloc als millors continguts. Amb la nostra aposta per la producció original, volem convertir els nostres canals en el millor aparador per donar a conèixer tot el talent i creativitat d'una comunitat que té com a llengua l'espanyol», va afegir Figueroa.

La plataforma ha arrencat amb força a Espanya produint sèries d'èxit com Arde Madrid, El embarcadero, La peste o Mira lo que has hecho, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook