Durant la Batalla d'Invernalia, hi va haver una protagonista absoluta, Arya Stark. Ara, en el quart episodi de la temporada final de 'Joc de Trons', 'L'últim dels Stark', va sorgir un altre protagonista, encara que aquest per haver-se convertit en un "roba-escenes" improvisat: un got de cafè de Starbucks. El recipient d'un sol ús s'ha colat en una de les seqüències del capítol, sent un dels moments més comentats a les xarxes socials.

(Atenció: aquesta notícia conté spoilers)

El got ha aparegut durant el gran sopar que han organitzat els supervivents de la Batalla d'Invernalia a la sala principal del castell, concretament en el minut 14:44. Enmig de la celebració, en la qual Daenerys brinda per Arya, "l'heroïna d'Invernalia", arriba un moment en què Tormund comença a lloar Jon Nieve i es pot veure davant de la khaleesi un got de cafè de Starbucks.

El recipient apareix clarament sobre la taula, amb una tapa de plàstic blanc i tot. Sens dubte, una errata que sorprèn, donada la meticulositat per la qual és coneguda la ficció d'HBO. Però, bé, algun error (perdonable) com aquests, sempre pot sorgir.

Això sí, les xarxes socials s'han omplert de comentaris destacant aquest moment, aconseguint que aquesta escena, en la qual Daenerys mira de manera seriosa al seu enamorat, el protagonista absolut hagi estat el got.