06 de maig de 2019
06.05.2019
Diari de Girona

Un got d'Starbucks es cola en una escena de «Joc de Trons»

En el quart capítol de la nova temporada es pot veure un got en una escena. Ara els fans discuteixen si va ser un error o no

06.05.2019 | 17:55
Un got d'Starbucks es cola en una escena de «Joc de Trons»

Durant la Batalla d'Invernalia, hi va haver una protagonista absoluta, Arya Stark. Ara, en el quart episodi de la temporada final de 'Joc de Trons', 'L'últim dels Stark', va sorgir un altre protagonista, encara que aquest per haver-se convertit en un "roba-escenes" improvisat: un got de cafè de Starbucks. El recipient d'un sol ús s'ha colat en una de les seqüències del capítol, sent un dels moments més comentats a les xarxes socials.

(Atenció: aquesta notícia conté spoilers)

El got ha aparegut durant el gran sopar que han organitzat els supervivents de la Batalla d'Invernalia a la sala principal del castell, concretament en el minut 14:44. Enmig de la celebració, en la qual Daenerys brinda per Arya, "l'heroïna d'Invernalia", arriba un moment en què Tormund comença a lloar Jon Nieve i es pot veure davant de la khaleesi un got de cafè de Starbucks.

El recipient apareix clarament sobre la taula, amb una tapa de plàstic blanc i tot. Sens dubte, una errata que sorprèn, donada la meticulositat per la qual és coneguda la ficció d'HBO. Però, bé, algun error (perdonable) com aquests, sempre pot sorgir.

Això sí, les xarxes socials s'han omplert de comentaris destacant aquest moment, aconseguint que aquesta escena, en la qual Daenerys mira de manera seriosa al seu enamorat, el protagonista absolut hagi estat el got.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit