06 de juny de 2019
06.06.2019
Diari de Girona

Nacho Azcoitia, nou director general comercial de Prensa Ibérica Media

05.06.2019 | 23:52
Nacho Azcoitia, nou director general comercial de Prensa Ibérica Media

Nacho Azcoitia ha estat nomenat director general comercial de Prensa Ibérica. Amb més de 25 anys d'experiència en el sector dels mitjans de comunicació, el seu nomenament reforça l'estratègia digital de Prensa Ibérica i impulsa el desenvolupament de noves iniciatives comercials en una companyia que, amb la recent adquisició del Grup Zeta, inicia una nova etapa amb renovats objectius de negoci.

Azcoitia acredita una dilatada trajectòria al capdavant de projectes digitals i comercials en el camp del màrqueting i la comunicació. En els últims cinc anys ha estat el director general de YOC Spain, empresa especialitzada en continguts publicitaris per a dispositius mòbils i en publicitat programàtica.

Abans va ser director general digital de Prisa Radio, director general comercial digital de Vocento i director general de Carat a Espanya. També va ser director comercial de portals d'internet nord-americans com Excite o MSN-Microsoft i director general de Yahoo! a Espanya i Itàlia. Va ser executiu de comptes a Antena 3 Televisió i a Publiespaña Telecinco Llevant fins que el 1999 va assumir la Direcció de Vendes a Madrid d'Onda Cero Radio.

Llicenciat en Dret i diplomat en Ciències Empresarials, és també màster en Direcció Comercial i Màrqueting i màster especialista en Gestió Publicitària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook