La segona temporada d' Élite, la ficció espanyola original de Netflix, s'estrenarà al setembre coincidint amb l'inici de curs de la sèrie amb la vida real, tot i que encara no han revelat quin dia en concret. La ficció de Zeta Producciones torna amb el repartiment anterior de la primera temporada amb Danna Paola (Lu), Miguel Bernardeau (Guzmán), Álvaro Rico (Polo), Itzan Escamilla (Samuel), Miguel Herrán (Christian), Jaime Lorente (Nano), Ester Expósito (Carla), Arón Piper (Ander), Omar Ayuso (Omar ) i Mina El Hammani (Nadia). Aquesta nova temporada de vuit capítols comptarà amb la participació de noves cares com Georgina Amorós (Cayetana), Jorge López (Valerio) i Claudia Salas (Rebeca).

Després de l'èxit de la primera temporada, la nova història de l'institut de Las Encinas estarà dirigida pel mateix director Ramón Salazar amb la codirecció de Sílvia Quer i Dani de la Orden. Els guionistes són Darío Madrona ( Los protegidos) i Carlos Montero ( Física o Química).

La notícia d'aquesta estrena l'ha donat la plataforma mitjançant un vídeo gravat a través del mòbil dels protagonistes de la sèrie Lu i Guzmán.