El grup Atresmedia va presentar ahir Atresplayer Premium, una renovació de la seva plataforma en streaming què oferirà tant continguts exclusius com preestrenes de les seves sèries i programes a un preu de 2,99 euros al mes. El nou servei incorpora a la seva oferta, per primera vegada a Espanya, la preestrena del catàleg de continguts en obert. Una destacada novetat en el panorama televisiu espanyol que oferirà als subscriptors la possibilitat d'avançar-se i poder veure els episodis de les sèries estrella abans que ho facin els espectadors del canal en obert.

Les grans sèries de ficció, els millors programes d'entreteniment, els concursos de més èxit, els documentals més destacats i programes d'actualitat es podran seguir a través de la plataforma sense publicitat. Així ho van explicar José Antonio Antón, director de programació i Negoci Digital d'Atresmedia, i Carlos Fernández, director de continguts del grup, en la presentació del projecte.

«Necessitem que aquesta plataforma sigui capaç d'arribar a qualsevol en qualsevol suport. No hi ha cap plataforma local capaç de donar aquestes funcionalitats», va destacar Fernández.

Atresplayer Premium disposarà, segons va informar el grup audiovisual en un comunicat, de tecnologia d'última generació i funcionalitats úniques i inexistents en les dels seus competidors de l'obert: Imatge en 4K i so Dolby, descarrega offline de continguts, visionat de últims dies, subtítols i versió original.

La plataforma comptarà amb sèries, programes de producció pròpia o documentals que els usuaris podran gaudir en primícia. Els primers continguts en arribar de manera exclusiva seran la minisèrie Cuatro bodas y un funeral, la sèrie El Nudo i la producció d'Atresmedia Studios, Veneno, firmada pels Javis. Però això tan sols serà un avançament perquè el catàleg del servei s'ampliarà amb nombrosos formats que ja estan en període de producció.

El servei també està disponible des de qualsevol part del món. Dirigida especialment a usuaris que comparteixen la llengua hispana, així com a espanyols que viuen fora del país, la plataforma en streaming ofereix un extens catàleg de continguts sota demanda i la possibilitat de veure en directe els senyals d'Antena 3, LaSexta i Antena 3 Internacional.