Movistar ha estrenat aquesta matinada la cinquena i última temporada de la ficció de showtime The Affair. La sèrie explora els efectes emocionals d'una relació extramarital entre Noah Solloway i Alison Bailey (Dominic West i Ruth Wilson) després que els dos es coneguin a Montauk, a Long Island. Noah és un professor d'institut a Nova York i alumne del Williams College que ha publicat una novel·la i està començant a treballar en el seu segon llibre. Està feliçment casat i té quatre fills, però es ressent de la dependència econòmica del seu sogre, escriptor d'èxit. Alison és una jove cambrera que intenta refer la seva vida i el seu matrimoni després de la mort del seu fill. La història de l' affair s'explica per separat, amb biaixos de memòria diferents, des de les perspectives de Noah i Alison.

El canvi més important que fa la sèrie és la incorporació d'Anna Paquin ( X-Men) a l'elenc. Paquin interpreta Joanie Lockhar, la filla gran d'Alison, i la seva part de la trama tindrà lloc dècades després dels fets de la sèrie. Els primers tres episodis només acostaran l'espectador cap al món futur en què viu Joanie, on la tecnologia està avançada, però el clima està a la vora del col·lapse.

L'actor Lyriq Bent també serà s'incorpora a la sèrie com el marit de Joanie, juntament amb Michael Bruan, que interpretarà EJ, un home que Joanie coneix durant la seva etapa a Montauk que l'ajudarà a entendre el seu passat.