Virtual Hero, la sèrie d'animació basada en el còmic homònim del youtuber Rubius, tindrà una segona temporada a Movistar+. La nova entrega constarà de sis episodis i arribarà el primer trimestre del 2020. Quant a les novetats que presentarà, el creador ha avançat que «se seguirà desenvolupant l'univers creat, però amb l'objectiu d'aprofundir més en els personatges i presentar una història més adulta i amb un fons més fosc».

La primera temporada de la sèrie va ser nominada recentment als TBI Content Innovation Awards dins la categoria de millor sèrie d'animació infantil. Els premis reconeixen la tasca que fan les companyies per fer evolucionar la indústria televisiva. A més, Virtual Hero és una de les produccions de Movistar+ amb major volum de conversa social i acumula més de 250.000 seguidors a les xarxes socials.

En la nova entrega, el protagonista, també anomenat Rubius, i els seus amics hauran d'investigar els orígens dels «Mons de Joc» per tal de trobar l'arma definitiva que els permeti vèncer els Necroides, una sèrie d'intel·ligències artificials malvades que, després de la derrota d'Ust, l'antic enemic dels herois, suposaran una nova amenaça.

Virtual Hero és la primera sèrie original de tipus anime de Movistar + i compta amb la direcció d'Alexis Barroso, la direcció d'art de Lolita Aldea i el guió de Juan Torres i Alexis Barroso.