El Canal Super3 estrena demà Manduka, un nou programa de producció pròpia per acostar el món de la cuina i de la gastronomia als més petits. Al capdavant de Manduka hi ha la xef de 12 anys Paula Alós, que a cada programa rep la visita d'un convidat famós. Consta de vint capítols de 25 minuts cadascun.

Al costat de la Paula, coneguda per la seva participació a la quarta edició del concurs Masterchef Junior, hi ha en Cinto, un personatge d'animació fet en tres dimensions amb la veu de l'imitador i doblador Oriol Cruz.

Durant el programa, el personatge del Cinto també té un gran protagonisme, ja que es mostra entre orgullós i gelós de la passió de la Paula pel món de la cuina. El Cinto és entranyable i divertit, però també malcarat i conservador, de vegades. L'equilibri entre tots dos també és una de les peculiaritats del programa.

La base del programa és l'entreteniment i la diversió, però sense deixar de banda els continguts més didàctics relacionats amb els ingredients saludables. Les receptes que la Paula prepara al programa han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia, amb molta presència de la fruita i la verdura, i deixant de banda els fregits, els greixos i els productes industrials.

A cada programa, la Paula rep la visita de convidats famosos. Músics, actors i actrius o periodistes com Josep Montero, el cantant d'Oques Grasses, el cantant Lildami o la Pati Pla i el Senyor Pla del Super3 són alguns dels noms que mostraran les seves habilitats a la cuina. La Paula elaborarà una recepta amb tots aquests convidats i al final del programa decidirà si el convidat ha fet prou mèrits per endur-se el davantal exclusiu del Manduka cap a casa o no.

Avui, coincidint amb l'inici del curs escolar, arriben moltes novetats a la graella del canal Super3. A més del nou programa de cuina Manduka, s'estrenaran les sèries Els bons ossos bruns: un bosc de bojos i Un dramarama total, i capítols nous de produccions com Dinotrux, Kazoops i Robin Hood, el trapella de Sherwood.

A més, el cinema ocuparà un lloc molt important durant tot el cap de setmana i els súpers podran triar quina serà la pel·lícula que s'emetrà cada divendres, segons informa la cadena en un comunicat.