15 de setembre de 2019
15.09.2019
Diari de Girona

Movistar+ dedica una sèrie documental a l'Església palmariana

Recull les interioritats de la congregació del Palmar de Troia després de tres anys de documentació

15.09.2019 | 00:48
Movistar+ dedica una sèrie documental a l'Església palmariana

El canal #O de Movistar+ emetrà properament El Palmar de Troya, una sèrie documental sobre l'Església palmariana, una producció original de la cadena en col·laboració amb 100 Balas (The Mediapro Studio) i 93 Metros.

El març de 1968, quatre nenes van afirmar que se'ls havia aparegut la Mare de Déu en una finca del Palmar de Troia, a Sevilla. Setmanes després, diversos veïns van afirmar que havien tingut altres aparicions i es va construir un altar que seria la primera pedra de l'Església cristiana palmariana. Al juny de 2018, Ginés, l'últim Papa del Palmar de Troia, i la seva dona van assaltar, amb baralla inclosa, les instal·lacions de la congregació. Escàndols, l'ombra d'abusos sexuals, anècdotes inversemblants i tot tipus d'acusacions han marcat els més de 50 anys d'aquesta congregació religiosa a la qual alguns consideren església i molts, una gran secta.

La sèrie, de quatre episodis, compta amb imatges d'arxiu inèdites, recreacions ficcionades i els testimonis reals de l'expapa Ginés, la seva dona i altres protagonistes, i és fruit de tres anys de documentació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook