Movistar + i Albert Espinosa han arribat a un acord per la producció de Los espabilados, el nou projecte de ficció televisiva del creador de Polseres vermelles. Segons informava ahir Bluper, Espinosa havia estat negociant fa un parell d'anys amb Netflix per tirar endavant aquest projecte. Segons assenyalava en una entrevista concedida a l'agència Efe, «la negociació té bona pinta i crec que molt aviat tindrem notícies sobre la seva emissió». No obstant això, i després que les negociacions no arribessin a bon port, ha estat Movistar la que ha apostat per produir la nova sèrie juvenil.

Protagonitzada, de nou, per joves actors, Los espabilados abordarà qüestions com l'assetjament escolar, el dolor o els problemes mentals. Aquesta serà la segona ficció original d'Espinosa després de l'èxit de Polseres vermelles, que es va convertir en un fenomen internacional i va arribar a comptar amb adaptacions als Estats Units, Itàlia, Xile, Perú o Alemanya.

Tot i que ara mateix no s'ha revelat cap nom, en la mateix entrevista concedida el 2017, Espinosa assegurava que li agradaria que el director de la seva nova sèrie fos el barceloní Roger Gual, guanyador del premi Goya a millor direcció novell l'any 2002 per Smoking Room i director d'alguns capítols de Las chicas del cable, la sèrie espanyola original de Netflix.