20 de setembre de 2019
20.09.2019
Diari de Girona

La sèrie de TV3 «Les de l'hoquei» arriba des d'avui a Netflix

La ficció juvenil es podrà veure en més de 190 països d'arreu del món de la mà de la plataforma

19.09.2019 | 23:48
Les protagonistes de la sèrie «Les de l'hoquei».

Netflix posa des d'avui a disposició dels seus subscriptors la sèrie Les de l'hoquei estrenada el curs passat amb gran èxit a TV3. La plataforma estrena la producció de la catalana Brutal Media a escala mundial en versió original en català i també doblada al castellà i a l'anglès, i subtitulada encara a més llengües.

La primera temporada de Les de l'hoquei - The Hockey Girls a Netflix- va ser líder d'audiència les nits de dilluns a Televisió de Catalunya la temporada passada, molt seguida especialment entre el públic més jove. A més, la sèrie sobre un grup de joves jugadores d'hoquei patins i la seva entrenadora, que lluiten per evitar la desaparició del seu equip, ha estat reconeguda recentment al Festival de Vitòria amb el Premi CIMA a la igualtat tant per la seva vocació feminista com per estar escrita, dirigida i en bona part protagonitzada per dones.

El projecte de ficció té el seu embrió en el projecte final de carrera d'unes estudiants universitàries de la Pompeu Fabra que han format part de l'equip de guió.

La ficció està protagonitzada per noves cares i per actors consolidats com Nora Navas o Marc Clotet. La sèrie juvenil seguirà d'aquesta manera els passos d'altres èxits de TV3 com Merlí o Polseres vermelles que també van fer el salt mundial de la mà de Netflix, que compta amb un ampli catàleg que es pot veure en més de 190 països de tot el planeta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook