L'actriu Tània Sarrias debuta aquesta tarda, a partir de les 18.10 h a La 2 de Televisió Espanyola, com a nova presentadora del programa Punts de vista, que estrena nova temporada amb diverses novetats. El programa cultural, fins ara conduït per Montse Elias, amplia des d'avui la seva durada a 55 minuts amb un canvi de format, un plató obert a totes les expressions artístiques, amb entrevistes, reportatges, actuacions i moltes col·laboracions. Amb aquesta idea, l'espai vol continuar sent una finestra a l'actualitat cultural donant veu al talent emergent de qualsevol de les disciplines artístiques que es mouen dins del món de la cultura, no només als circuits convencionals sinó també als canals per excel·lència d'aquest segle XXI, les xarxes socials.

El programa s'estrena amb una convidada d'excepció, l'actriu de cinema, teatre i televisió Mercedes Sampietro. També comptarà amb el director de cinema Oriol Paulo, autor de Contratiempo i Durante la tormenta, entre d'altres, i que s'ha convertit en un autèntic fenomen a la Xina. I la directora Clara Roquet, que presentarà el seu primer llargmetratge, Libertad. Ambdós compartiran plató per parlar de cinema des dels seus punts de vista com a joves directors amb molta projecció.

El primer programa també comptarà amb l'actuació de les Sey Sisters, que participen a l'obra La tienda de los horrores i que interpretaran un tema del seu últim disc.