Un exèrcit de perversos alienígenes envaeixen el planeta Terra. Aquest és el punt de partida de la cèlebre novel·la La guerra de los mundos que el 1898 publicava l'escriptor britànic H. G. Wells. Ara, més de 120 anys després, la BBC n'estrena l'adaptació televisiva més fidel que s'hagi realitzat de l'obra i que aquesta nit, a partir de les 22.00 h, arriba a Espanya de la mà de Movistar +.

Anglaterra, gener de 1906. L'impacte d'un gran meteorit desencadena la invasió del planeta Terra per una raça alienígena d'origen desconegut. Quan George (Rafe Spall) i Amy (Eleanor Tomlinson) estan a punt de començar una nova vida junts, tot s'atura. La lluita per la supervivència és l'únic que importa i amb la resta de la humanitat han de combatre un enemic despietat que està disposat a destruir-ho tot, inclosa la raça humana.

Segons explica la plataforma, la minisèrie de tres episodis és un fidel reflex al to i l'esperit del llibre. És la primera vegada que una versió de La guerra de los mundos es desenvolupa a l'Anglaterra eduardiana, període en el qual l'obra va ser escrita. Els tres episodis desborden emoció, ciència-ficció i tenen altes dosis de drama d'època i d'horror.

Els actors Eleanor Tomlinson ( Poldark, Loving Vincent) i Rafe Spall ( Parque Jurásico: el reino perdido, La gran apuesta) encarnen la parella protagonista. El repartiment el completen Robert Carlyle ( Trainspotting, Full Monty), en el paper de l'astrònom i científic Oglivy, i Rupert Graves ( Swimming with Men, Sherlock) interpretant a Frederick , el germà del George.

Sis produccions de no ficció

Movistar + va anunciar ahir els seus nous projectes de no ficció, en un acte celebrat a Madrid. En total són sis projectes amb els quals arrenca aquesta aposta, sis històries reals, carregades de veritat, que el públic reconeixerà i que estan signades pels creadors més importants del país. El corazón del Imperio, de Santiago Posteguillo, Bajo Escucha. El Acusado, del gironí Isaki Lacuesta, El Palmar de Troya, d'Israel del Santo, Otros mundos: El misterio de los faraones, de Javier Sierra, Espías, de David Beriain i ETA, el final del silencio, de Jon Sistiaga y Alfonso Cortés-Cavanillas són els primers títols confirmats d'una producció basada en fets reals que arribaran aviat a Movistar +.