Alfons Arús està preparant un nou programa setmanal d'entreteniment per a Antena 3, que s'emetrà en l'horari de màxima audiència dels divendres i arrencarà el proper mes de novembre, segons informava ahir el portal Yotele. De moment, es desconeixen els continguts concrets que contindrà el nou espai, encara que és d'esperar que es mantingui l'estil i alguns continguts que fins a la data li han funcionat als matins de La Sexta i incorpori nous elements, com entrevistes a personatges coneguts.

D'aquesta manera, Antena 3 intentarà ocupar un bui que des de fa mesos no acaba de funcionar en audiència. El periodista català arriba avalat per les bones dades recollides pel programa Aruser@s, l'espai matinal de La Sexta. La seva primera temporada a la cadena del grup Atresmedia va destacar amb dades per sobre del 10% de quota de pantalla i en aquesta segona ja ha batut el seu propi rècord, amb un 13,5% de quota de pantalla aconseguida dimecres passat 9 d'octubre.

El nou format suposarà el retorn d'Alfons Arús a la gairebé 25 anys després d'abandonar-la. El català va aconseguir una notable popularitat a la cadena privada amb programes d'humor com Al ataque (1993) i El chou (1994). Arús compaginarà aquest nou programa amb la presentació de l'espai despertador de La Sexta.