Zulema (Najwa Nimri) i Maca (Maggie Civantos) estan a punt de retirar-se, però abans del seu comiat tenen previst fer un últim i gran atracament. Aquest és el punt de partida de Vis a Vis: El oasis, un lliurament extra de l'univers Vis a Vis produït per Fox Networks Group España i Globomedia (The Mediapro Studio). Aquesta darrera temporada de la franquícia s'ha concebut per donar un destí final a les protagonistes després que els fans, la «Marea Groga», reclamessin un desenllaç per a la seva història. La producció, formada per vuit episodis i que ha començat a gravar-se entre Madrid i Almeria a mitjan octubre, tindrà novament al capdavant com a showrunner Iván Escobar, i tornarà a comptar amb els guionistes Lucía Carballal i JM Ruiz Córdoba.

Després d'anys robant a joieries, bancs i casinos ha arribat el moment que Maca i Zulema se separin i què millor que fer-ho amb un gran cop. L'últim brindis tindrà com a objectiu robar una tiara de diamants a la filla d'un important narco mexicà durant el casament de la jove, papers que interpretaran els actors mexicans David Ostrosky ( La casa de las flores) i Alma Itzel ( Bajo el mismo cielo). Les dues fugitives tindran ajuda extra en aquest treball. Lisi Linder ( La víctima número 8), Claudia Riera ( Les de l'hoquei) i Isabel Naveira ( Fariña) donaran vida als personatges de Mónica, Triana i La Flaca, que juntament amb Goya (Itziar Castro) formaran el dream team per aconseguir el preuat botí.

Els intèrprets argentins Ana María Picchio ( El Marginal 3) i Lucas Ferraro ( Plan B) es ficaran en la pell d'Alma, l'entranyable octogenària que regenta l'allotjament rural El Oasis, i de Cepo, el seu fill discapacitat, els quals també tenen un secret fosc. Ramiro Blas i Daniel Ortiz, que van formar part del càsting en anteriors temporades de la sèrie també col·laboraran a Vis a Vis: El oasis. A més, la trama comptarà amb la participació d'Almagro San Miguel ( Amar es para siempre), Pablo Vázquez ( Vergüenza), Natalia Hernández ( Amar en tiempos revueltos), Paula Gallego ( Cuéntame cómo pasó), José de la Torre ( Toy boy), Iván Morales ( La enfermedad del domingo), Fernando Sansegundo ( Pulsaciones), Lolo Diego ( Acacias, 38) i Ismael Palacios ( Otros mundos).

Per ara no s'ha donat a conèixer quan s'estrenarà aquesta nova producció, tot i que serà en algun moment de l'any vinent.