La casa de papel ha estat la gran triomfadora de la XXI edició dels Premis Iris de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió i de l'Audiovisual en alçar-se dilluns a la nit amb els cinc premis als quals estava nominada. La ficció creada per Álex Pina es va endur el premi en les categories de millor ficció, millor producció i millor direcció. Álvaro Morte va aconseguir el premi de millor actor, mentre que Alba González Flores va obtenir el guardó com a millor actriu.

RTVE, que partia amb 20 nominacions, es va alçar finalment amb cinc guardons, entre ells el de millor presentador d'informatius per a Carlos Franganillo. El guardó com a millor informatiu ha estat compartit per La 2 Noticias i Al Rojo Vivo, d'Antonio García Ferreras a La Sexta. En la categoria de millor programa va triomfar també Cachitos de hierro y cromo de La 2 de Televisió Espanyola.

El guardó a millor presentador va ser per al presentador de l'espai La Resistencia, David Broncano, a Movistar +, que també va rebre el guardó a millor guió per la sèrie Hierro, protagonitzada per Candela Peña.