El Mercat de Sants de Barcelona va acollir ahir al migdia la presentació de Gent de mercats, la nova docusèrie de TV3 que s'estrenarà dimarts vinent. Nissagues de venedors o botiguers que acaben d'arribar, als mercats tots aposten per la venda amb una relació més humana. Gent de mercats posa el focus en el dia a dia d'aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions. La sèrie, ambientada en mercats estables de diferents localitats del país, s'endinsarà per tots els racons, des del bar fins a les entranyes dels mercats. A través dels seus protagonistes, s'entendran els reptes a què s'enfronten, les relacions que estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets.

El director de TV3, Vicent Sanchís, va destacar durant la presentació que «la gent que treballa als mercats destaca per dos motius: són pencaires i és gent molt simpàtica, plena d'humanitat. Un bon programa de televisió necessita aquesta primera matèria de qualitat».

Tana Collados, directora de Gent de mercats, va agrair per la seva banda el treball de l'equip del programa i va posar èmfasi en la gran quantitat de dones que l'han fet possible. «Ara és el moment dels mercats. Esperem ajudar a tornar a poblar-los. Sobretot el que volem és que l'espectador es diverteixi i que es conegui gent molt interessant», va concloure.