06 de desembre de 2019
06.12.2019
Diari de Girona

Programació especial al canal Super3 durant tot el pont de desembre

Emetrà capítols especials d'«Oddbods» i els films «Club Winx. L'aventura màgica» i «Spark: una aventura espacial»

06.12.2019 | 00:38
Programació especial al canal Super3 durant tot el pont de desembre

El canal Super3 ha preparat una programació especial que s'allargarà durant tot el pont. S'emetran dos capítols especials d 'Oddbods i ha programat dues pel·lícules: Club Winx. L'aventura màgic i Spark: una aventura espacial, que emetrà en diverses franges horàries durant aquest cap de setmana més llarg.

La jornada començarà avui a les 8.10 del matí, en què s'emetrà Els clons del Zee, un capítol especial d' Oddbods. A les 14.45 del migdia es podrà veure un altre episodi especial, Una festa monstruosa i, seguidament, es tornarà a emetre el capítol del matí.

El Super3 també ha programat la pel·lícula Club Winx. L'aventura màgica, a les 15.35 de la tarda i, diumenge, a les 17.20, Spark: una aventura espacial, on l'Spark i els seus amics intentaran recuperar el planeta Bana, que el malvat general Zhong va destruir, i salvar tot l'univers de les seves urpes.

Així mateix, els súpers podran seguir gaudint de les sèries habituals de la graella del cap de setmana, amb El Mic i els seus amics, l'espai musical del Rat Rank o la cuina de Manduka, per exemple.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook