21 de desembre de 2019
21.12.2019
Diari de Girona

El Super3 s'omple de neu, tradicions i aventures per Nadal

El canal estrena nova programació coincidint amb l'inici de les vacances escolars Hi arribaran les noves sèries «Els esclataneu» i «Els bons ossos bruns: Dies de neu», pel·lícules i capítols especials

21.12.2019 | 01:13
«Els esclataneu», una de les sèries d'estrena d'aquests dies.

El canal Super3 estrena avui nova programació coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Nadal, que s'allargarà fins al 7 de gener i que inclourà noves sèries, pel·lícules i capítols especials.

La neu serà la protagonista de dues sèries d'estrena, Els esclataneu i El bons ossos bruns: Dies de neu, i també del capítol especial El Pat Noel de la sèrie Pat, el gos.

Durant aquestes festes, el canal Super3 també oferirà edicions especials dels programes de producció pròpia La família del Super3, El Mic i els seus amics i el Rat Rank, plenes d'aventura, música i tradicions nadalenques.

Aquest Nadal, la graella del Super3 s'omple de pel·lícules. Algunes seran d'estrena, com, per exemple, L'aprenent de Pare Noel i el floc de neu màgic. També es podran veure llargmetratges com Khumba, Nico, el ren que volia volar, Nico 2: Germà petit, problema gran, Els secrets de Kells o A la recerca de l'estel de Nadal.

I, com és habitual, la cuina vindrà de la mà de l'espai Manduka, presentat per Paula Alós, i el programa Wowzzy Baboom posarà la màgia al Nadal.

A la graella del Super3, tampoc hi faltaran les sèries habituals del canal, com Els germans Kratt, En Grizzy i els Lèmmings, Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir, Els pingüins de Madagascar, Les sisters, Les aventures del gat amb botes, Dinotren o Robin Hood, el trapella de Sherwood.

Crea, que és l'eina de dibuix del Super3 al web del canal, es tornarà a omplir d'adhesius nadalencs perquè els súpers puguin fer les seves creacions. A més dels adhesius, els súpers podran incorporar una foto seva i fer la seva felicitació de Nadal. Aquesta felicitació la poden compartir amb els amics. L'objectiu del Crea és potenciar la creativitat perquè cada súper faci una felicitació única i personal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook