Des de molt petits van començar a assaborir cada prova a través de la televisió i van perfeccionar les seves tècniques amb les valoracions del jurat. Ara els arriba la seva gran oportunitat. Una nova generació prendrà a partir d'avui, 23 de desembre, a La 1, el control de les cuines de MasterChef Junior 7 per demostrar tot el talent que tenen. El concurs encendrà els seus fogons amb una imatge totalment renovada. El programa estrenarà logo i elements gràfics, que es veuran traslladats també a la web i a les seves xarxes socials.

María, Leo, Vega, Juan, Aitana, Álex, Lucía, Albert, Marta, Dani, Candela, Bosco, Daniela, Lucas, Silvia i Lu són els 16 aspirants que sorprendran amb la seva desimboltura i la seva gran destresa en el maneig de les paelles. Saben el que és la batedora, el roner, la xantana i l'agar-agar, perquè somien amb cuinar com a professionals. Estan més preparats que mai i arriben disposats a aprendre jugant tots els secrets. No tan sols han vingut a cuinar, sinó també a gaudir, a ser solidaris i a fer amics en l'experiència més emocionant de les seves vides.

Tres dels «minixefs» d'aquesta edició van assistir a la presentació: Albert, que va afirmar que «és un gran honor estar entre els 16 seleccionats»; Juan, per a qui el millor ha estat que ha fet «un munt d'amics»; i Lu, que va destacar que les proves eren «molt complicades, però súper divertides».

Els tres jutges del concurs van explicar diverses anècdotes que demostren per què aquesta edició és especial. «He fet milions de vegades el ridícul, però mai he rigut tant com aquest any vestit de Primera Comunió», va fer broma Pepe Rodríguez.

Per a Jordi Cruz, «els nens ho han donat tot. Tenen més capacitat que els adults per estar tranquils, són súper amiguets i només ploren quan se separen». I Samantha Vallejo-Nágera va subratllar que «l'impacte de MasterChef Junior a les cases és meravellós». La directora de programes d'entreteniment de TVE, Toñi Prieto, va insistir que «el càsting de nens és espectacular. Cadascun té la seva pròpia història i un nivell de cuina molt elevat». «A més, jo he plorat de riure. Hi ha cada momentàs...», va afegir.