08 de gener de 2020
08.01.2020
Diari de Girona

Movistar repassa el segle XX a través de fotografies

El canal #0 estrena aquesta nit la sèrie documental «Fotos que cambiaron el mundo»

07.01.2020 | 23:38
El petó nupcial entre Lady Di i el príncep Carles.

El canal #0 de Movistar + estrena aquesta nit, a partir de les 22 h, Fotos que cambiaron el mundo, una sèrie documental de sis episodis que repassa els esdeveniments que van marcar el segle XX a través d'una sèrie d'històriques fotografies. Imatges poderoses i icòniques, imatges de grans esdeveniments, de tragèdies o de revolucions, imatges que van posar en marxa canvis socials que van canviar-ho tot, que van ajudar a transformar la societat i que el món sencer recorda.

Cada episodi mostra dues fotografies que representen dos moments històrics diferents i que s'han convertit en icones de la societat. El context social i polític de la imatge, la seva circulació i la reacció del món, són alguns dels aspectes en què aquesta sèrie se centra. L'arribada de l'home a la Lluna, la massacre dels Jocs Olímpics de Munic, la llibertat de Mandela o el petó nupcial entre el príncep Carles i Lady Di són algunes de les imatges.

A més d'aquestes fotografies, Fotos que cambiaron el mundo compta amb material d'arxiu que completa les explicacions, entrevistes a fotògrafs, a editors de diaris, locutors, polítics, historiadors i persones anònimes que van viure els esdeveniments relatats. La sèrie indaga en l'origen d'aquestes fotografies i explica què va succeir després de captar-les.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook