22 de gener de 2020
22.01.2020

Disney + avança el seu llançament a Espanya i aterrarà el 24 de març

La plataforma en «streaming» oferirà continguts exclusius, com la sèrie «The Mandalorian»

22.01.2020 | 00:58
Imatge de la sèrie «The Mandalorian».

Disney + arribarà a Espanya el 24 de març, una setmana abans de la data inicialment anunciada. El servei en streaming estarà disponible en aquesta nova data, a més d'Espanya, al Regne Unit, Irlanda, França, Alemanya, Itàlia, Suïssa i Àustria. Així, The Walt Disney Company inaugurarà el servei a Europa després del seu llançament als Estats Units el novembre de l'any passat. El preu de Disney + per a Espanya serà de 6,99 ? al mes o 69,99? la subscripció anual.

La nova plataforma inclourà continguts de Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic amb sèries com The Mandalorian, de Jon Favreau, o High School Musical: El Musical, al costat de documentals com El mundo según Jeff Goldblum i pel·lícules com La dama y el vagabundo.

A més, la plataforma prepara un seguit de produccions pròpies que s'estrenaran al llarg d'aquest mateix any amb títols com Vuelta al escenario, Diario de una futura presidenta o The Imagineering Story, entre d'altres.

Al costat de l'accés total al catàleg de cinema i televisió de Disney, la plataforma oferirà en streaming i de forma exclusiva pel·lícules estrenades per The Walt Disney Studios a partir d'aquest any. La plataforma no arribarà a Bèlgica, els països nòrdics o Portugal fins al pròxim estiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook