Aquesta nit, a les 22.45 h, el canal 33 estrena A 4 mans, una sèrie de vuit programes presentats pel músic i pianista Antoni Tolmos, en què la conversa i la música condueixen els espectadors per les vides de 14 protagonistes que expliquen la seva vida.

Segons informa la CCMA, A 4 mans combina música, conversa i entreteniment per descobrir la vida dels convidats a través de les cançons que han marcat la seva trajectòria vital. Cada capítol presenta dues experiències unides per un valor, un sentiment o, de vegades, una cançó. Actitud, identitat, repte, passió, tolerància, proesa i superació són els fils conductors de les entrevistes, durant les quals Antoni Tolmos interpreta amb el piano les cançons proposades pels protagonistes.

El primer lliurament estarà dedicat al concepte de tolerància a través de les històries d'Imad el Bouchaibi Dali, que va arribar ben petit a Berga provinent d'una cultura molt diferent, l'àrab. Avui, satisfet de formar part de la terra que l'ha acollit, explica un gran ventall de vivències que l'han fet sentir plenament feliç. L'altre convidat és Tonet Ramírez, actor, músic, esportista i una persona sempre disposada a dedicar un somriure a canvi d'una entranyable conversa. Captivarà els espectadors amb la seva sensibilitat i les seves capacitats.