16 de febrer de 2020
16.02.2020

TV3 exhuma aquesta nit «La fossa», una nova sèrie de misteri

L'actriu Nausicaa Bonnín protagonitza aquest thriller de quatre episodis dirigit per Agustí Vila

16.02.2020 | 00:31
Nausicaa Bonnín protagonitza la minisèrie de misteri.

L'assassinat d'un jove que treballa d'amagat en l'exhumació d'una fossa de la Guerra Civil obre una investigació policial que revelarà crims passats i recents. Aquest és el punt de partida de La fossa, la minisèrie de quatre episodis de 45 minuts cadascut que TV3 estrena aquesta nit, a partir de les 22.40 h.

Dirigit per Agustí Vila i protagonitzat per Nausicaa Bonnín i Núria Prims, aquest thriller és una coproducció de Televisió de Catalunya, Bausan Films, À Punt Mèdia i Wise Blue Studios, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Generalitat Valenciana. Sergio Caballero, Mònica López, Pau Durà, Marcos Franz i Blai Llopis completen l'elenc de la nova aposta de ficció de TV3.

Un dels escenaris situa l'acció en un poble del Penedès, on David Martos (Marcos Franz) treballa en l'exhumació d'una fossa de la Guerra Civil sense catalogar. El jove creu que hi pot estar enterrada la seva família, basant-se en les històries aparentment delirants que li va explicar el seu avi, afectat d'Alzheimer. Quan David és assassinat, el fet surt a la llum i una investigació descobrirà crims del passat i del present. Andrea Carmona (Nausicaa Bonnín), caporal dels Mossos d'Esquadra, es desplaça fins al poble. La investigació revelarà sospites, fets i secrets que s'han anat succeint al llarg del temps, en una cadena aparentment deslligada d'esdeveniments que, finalment, es revelaran amb tot el sentit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook