18 de abril de 2020
18.04.2020
Diari de Girona

El viatge ecologista dels germans Bardem es veurà a Movistar +

El documental «Santuario» recull les vivències dels actors a bord d'un vaixell de Greenpeace

17.04.2020 | 23:25
Carlos i Javier Bardem, a bord del vaixell Artic Sunrise.

El gener de 2018, els actors Javier i Carlos Bardem van passar vuit dies a bord del trencaglaç Artic Sunrise de Greenpeace amb l'objectiu d'arribar a l'Antàrtida i aconseguir el suport popular necessari per solucionar el gran problema mediambiental que té l'oceà Antàrtic. Dirigit per Álvaro Longoria i produït i protagonitzat pels germans Bardem -junts van guanyar un Goya per Hijos de las Nubes, la última colonia-, Santuario és un documental que mostra la lluita per crear el santuari marí més gran de la terra a l'Antàrtic a través d'una campanya mediàtica, científica i política destinada a protegir l'última zona verge de la planeta. El film s'estrenarà pròximament a Movistar +, segons ha anunciat la plataforma.

Els coneguts actors van compartir vuit dies de travessia a bord d'aquest vaixell ecologista i Javier va obrir perfils a les xarxes socials per parlar del seu compromís amb Greenpeace destacant que aquest santuari ajudaria a la recuperació a protegir espècies que «estan patint els impactes del canvi climàtic, la contaminació i la sobrepesca».

Santuario va participar en el passat Festival de Cinema de Toronto, al Canadà, i al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià el setembre de 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook