Els fans de 'Friends' hauran d'esperar uns quants mesos per veure l'anhelat retorn de Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe i Joey. Fa unes setmanes, Jennifer Aniston va anunciar que el repartiment al complet de l'aclamada sitcom es tornaria a reunir en un especial d'HBO Max.

Un programa conduït per Ellen DeGeneres que comptaria amb la participació de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, i David Schwimmer.

L'enregistrament estava previst per aquest dijous 23 d'abril i divendres 24, però donada l'actual situació que viu el món per la pandèmia de coronavirus COVID-19, s'ha cancel·lat l'especial.

Tot i això, els protagonistes de 'Friends' no han volgut que els ànims decaiguin entre els seus fans i han decidit llançar un sorteig solidari per ajudar en aquesta crisi sanitària. La mateixa Jennifer Aniston era l'encarregada d'anunciar aquesta rifa en la qual es sortejarà qui pot acudir com a públic a la futura gravació d'aquest programa especial.

Tots els que vulguin participar podran fer una donació en All in Challenge per aquest enregistrament. Jennifer ha deixat clar que cada dòlar compte pel qual demana la màxima implicació dels seus fans. Tots els fons recaptats aniran destinats a diferents associacions com No Kid Hungry, Meals on Wheels, America Feeding i America World Central Kitchen, tots ells bancs d'aliments per donar alè als que estan passant-ho pitjor en aquests moments.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus