Uns mesos després que la justícia ordenés el cessament de les seves emissions a Telecinco, Pasapalabra estrena avui nova casa. Antena 3 celebra el retorn del cèlebre concurs amb una edició especial que s'emetrà en la franja del prime time i que comptarà amb la participació d'uns quants rostres coneguts. Roberto Leal, fitxatge estrella de el grup Atresmedia, agafa el relleu de Christian Gálvez com a presentador i compaginarà, durant unes setmenes, el concurs amb Operación Triunfo, que té previst tornar a La 1 de Televisió Espanyola d'aquí a una setmana.

Roberto Leal torna així a una cadena on va treballar fa uns anys amb formats com 3D, Espejo Público o Te lo mereces.

Manel Fuentes, Mario Vaquerizo, Chenoa i Alaska, Berta Collado, Fernando Romay o Marta Hazas són alguns dels famosos que es deixaran veure en els primers lliuraments del format, una adaptació del britànic The Alphabet Game, que a partir de dilluns passarà a emetre's cada vespre. D'aquesta manera, Pasapalabra s'emetrà de dilluns a divendres a partir de els 20 h, després dels concursos ¡Ahora Caigo! d'Arturo Valls i ¡Boom! de Juanra Bonet.

Constantino Romero, Sílvia Jato i Jaime Cantizano són alguns dels il·lustres rostres que han presentat en algun moment l'edició espanyola de Pasapalabra.