20 de maig de 2020
20.05.2020
Diari de Girona

Andreu Buenafuente es desconfina amb «Late Motiv Park»

El programa canvia dilluns la casa de l'humorista per una caravana, des d'on farà les entrevistes i tornarà la música en directe

19.05.2020 | 23:51
Andreu Buenafuente es desconfina amb «Late Motiv Park»

El còmic Andreu Buenafuente reprendrà dilluns 25 l'activitat des del plató de Late Motiv, que es pot veure al canal #O, a la plataforma Movistar+. L'humorista de Reus encara l'última setmana de Late Motiv En Casa i a partir de dilluns vinent deixa el seu domicili, des d'on ha estat emetent en les darreres setmanes pel confinament per prevenir contagis del coronavirus, i treballarà de nou des de Tres Cantos, a Madrid.

Ho farà, però, amb novetats: acampant en una caravana, des d'on presentarà el programa a partir d'ara per començar a tornar mica a mica a la normalitat, segons remarquen des de la productora El Terrat.

Amb aquest nou format del programa, batejat com a Late Motiv Park, tornaran també els convidats i col·laboradors del programa d'humor, que parlaran amb Buenafuente asseguts des dels dos sofàs que s'instal·laran davant de la caravana.

A més, aquesta versió de la desescalada televisiva comptarà amb el suport diari de la banda de músics i amb un set addicional per a fer-hi les actuacions musicals en directe.

Late Motiv és una producció original de Movistar + en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio).

Des de la productora catalana remarquen que l'edició Late Motiv Park és el següent pas del programa per adaptar-se poc a poc i al mateix ritme que la societat a la nova normalitat, tal com han anat fent aquests dies la resta de programes de Movistar +.

I és que des del 16 de març, el català ha estat emetent-se des de casa, amb un format que inclou vídeos del dia dia dels espectadors i en què els col·laboradors i convidats han intervingut en directe des dels seus domicilis.

Gràcies a la iniciativa de Movistar d'obrir la plataforma més enllà dels seus abonats, podran veure el programa tots els espectadors, siguin o no de Movistar a través de l'oferta de Lite.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook