La sèrie Kosta (The Paradise), protagonitzada per l'actor Fran Perea, s'estrenarà el 25 de juny a la plataforma Orange TV. La sèrie, produïda per The Mediapro Studio juntament amb la cadena pública finlandesa YLE i la productora finlandesa MRP, és un thriller i ha estat rodada en escenaris de la costa del Sol, com Fuengirola, i a la localitat d'Oulu, a Finlàndia.

La sèrie es va estrenar al febrer aYLE, on els vuit episodis van superar els dos milions d'espectadors, cosa que va suposar un rècord d'audiència en un país de cinc milions d'habitants, on un 40% d'espectadors van veure en algun moment la sèrie.

La sèrie gira al voltant d'una successió de crims que tenen lloc dins la comunitat de residents finesos al sud d'Espanya.

Dos policies, l'agent Andrés Villanueva (Fran Perea) i la inspectora Hilkka Mäntymäki (Riitta Havukainen), una de les millors detectius de la policia de la ciutat d'Oulu, a la vora de la jubilació i amb una complicada situació familiar, seran els encarregats del cas. Procedents de cultures i mètodes molt diferents, la relació dels policies marca el fil conductor d'una trama, en la qual té especial protagonisme el contrast entre el fred nòrdic i el càlid sud d'Europa.

Completen el repartiment un elenc mixt d'actors tant espanyols com finlandesos, entre ells Maria Romero, Oscar Zafra i Emilio Palacios, mentre que per part finlandesa hi figuren Risto Tuorila i Carl-Christian Rundman.

La producció d'aquesta sèrie forma part d'un acord més ampli d'adquisició de continguts signat per Orange i The Mediapro Studio, pel qual Orange també adquireix els drets d'estrena per a la seva plataforma de televisió dels llargmetratges Rifkins's Festival, el film de Woody Allen rodat el passat estiu a Sant Sebastià, i Competencia oficial, una pel·lícula dels argentins Gastón Duprat i Mariano Cohn.