03 de juny de 2020
03.06.2020
Diari de Girona

Ball de noms a les corresponsalies de TVE de Londres, París i Roma

02.06.2020 | 23:35
Ball de noms a les corresponsalies de TVE de Londres, París i Roma

Continuen els canvis a TVE, amb un relleu en moltes de les corresponsalies a l'estranger. Si fa uns dies la cadena anunciava que unificarà tota la franja matinal en un únic programa presentat per la meteoròloga Mònica López, ara el reajustament s'ha produït als corresponsals dels informatius.

La setmana passada es va conèixer que José Ramón Patterson i Miguel Ángel Idígoras abandonarien els seus respectius llocs a Brussel·les i Londres, i aquesta setmana el portal Bluper ha avançat que Lorenzo Milá deixarà la corresponsalia de Roma per tornar a Espanya, mentre que Almudena Ariza canviarà la de París per ocupar la de la capital del Regne Unit, Londres.

Així, la plaça a França que deixa Ariza seria ocupada per Mavi Doñate, corresponsal a l'Àsia-Pacífic, mentre que la de Roma podria recaure en les mans de Begoña Alegria, que va ser la directora d'informatius de la cadena pública des del començament del mandat de Rosa María Mateo fins al gener d'aquest any, quan va dimitir del càrrec.

Finalment, tot apunta que la corresponsalia de Brussel·les serà després d'aquests canvis per a Ana Belén Lorente, fins ara corresponsal a Lisboa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook