La plataforma HBO ja permet veure En casa, una sèrie al voltant del coronavirus creada des del confinament per cinc directors de cinema: Carlos Marqués-Marcet, Leticia Dolera, Elena Martín, Rodrigo Sorogoyen i Paula Ortiz. Cada cineasta ha creat i dirigit un dels cinc episodis, filmats a casa seva, amb les persones amb les que han viscut aïllats, i amb un kit bàsic de rodatge a partir d'un telèfon d'última generació.

Les cinc històries tenen un element en comú, la quarantena provocada pel coronavirus. Cada episodi dura uns 15 minuts i presenta una mirada d'autor sobre les relacions personals en el marc de l'experiència col·lectiva del confinament provocat per la pandèmia des de gèneres tan diversos com la comèdia romàtica, la ciència ficció o el drama.

En alguns casos interpreten els capítols els mateixos directors, i en d'altres hi apareixen les persones amb qui conviuen.

El capítol de Letícia Dolera ( Vida perfecta, Requisits per ser una persona normal), per xemple, està protagonitzat per ella mateixa al costat d'Álex García, Núria Gago i Henar Álvarez. Rodrigo Sorogoyen ( Madre, El reino, Que dios nos perdone), al seu torn, es posa per primera vegada davant de la càmera en un episodi que comparteix amb l'actriu Marta Nieto, mentre que Paula Ortiz ( La novia, De tu ventana a la mía) ha triat a l'actriu Celia Freijeiro i la cantant Julia de Castro i Elena Martín compta amb Max Grosse, protagonista del seu premiat curtmetratge Suc de síndria.

Tots els capítols s'han gravat casolanament amb un Filmmaker Kit, que inclou un telèfon i alguns complements per gravar en un espai reduït.

La sèrie, que es va estrenar aquest dimecres als 21 territoris on opera HBO Europe, està creada per HBO Europe, Warner Bros. ITPV España en col·laboració amb Caballo Films.