HBO Espanya s'estrenarà a la seva plataforma el 22 de juliol tots els episodis de la sèrie Por H o por B, una comèdia dirigida per Manuela Burló Moreno que realitza un retrat de la Malasaña actual «conquerida» per dues exploradores nouvingudes de Parla.

La comèdia consta de deu episodis de mitja hora i està protagonitzada per Marta Martín i Saida Benzal, que reprenen els personatges que ja van interpretar a l'aclamat curtmetratge Pipas, dirigit també per Burló Moreno i nominat al Goya al millor curtmetratge de ficció.

Ambientada al Madrid actual, aquesta comèdia completa el seu repartiment amb noms com els de Brays Efe, Itziar Castro, Javier Bódalo o Fernando Albizu, entre d'altres.

Amb el madrileny barri de Malasaña convertit en un personatge més de la història, Por H o por B és una comèdia protagonitzada per Hache i Belén, dues amigues de Parla que, després d'anys sense parlar-se, es retroben en la seva nova vida al centre de la ciutat. L'inevitable xoc cultural entre els dos mons donarà lloc a una catàstrofe de divertidíssimes proporcions en una comèdia on es donen la mà l'amistat sense fissures i el postureig més descarat.