27 de juny de 2020
27.06.2020
Diari de Girona

Jordi Cruz torna a la televisió per presentar un concurs sobre videojocs

«Top Gamers Academy», que s'emetrà a Neox, entrenarà i enfrontarà 24 jugadors durant vuit setmanes

27.06.2020 | 00:11
Jordi Cruz torna a la televisió per presentar un concurs sobre videojocs

El presentador Jordi Cruz, conegut per Art Attack, torna a la televisió per presentar Top Gamers Academy, un programa de videojocs que properament emetrà Neox sota la producció de Gestmusic.

Segons informa el grup televisiu en un comunicat, el que va ser presentador d' Art Attack, Club Disney i Megatrix ha estat l'escollit per posar-se al capdavant d'aquest format, que arribarà al canal temàtic de Atresmedia a inicis del pròxim curs.

A Top Gamers Academy, 24 jugadors de videojocs conviuran, s'entrenaran, aprendran i competiran jugant a videojocs en PlayStation 4 i dispositius mòbils en un centre d'alt rendiment durant vuit setmanes. L'objectiu és «identificar perfils especialitzats en gaming amb un complet perfil basat en la creació de contingut, la competició, hàbits saludables i marca personal», segons els seus impulsors.

Els participants comptaran amb el suport de professors i professionals especialitzats. Els jugadors estaran dividits en tres equips, cada un amb un mentor que s'encarregarà de vetllar pels participants i els seus avenços en el programa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit